Rengøringsfirma til rengøringshjælp og hovedrengøring

Leder du efter et rengøringsfirma? Hos Erik Ejendomsservice tilbyder vi alle former for rengøringshjælp såsom privat rengøring, erhvervsrengøring og hovedrengøring. Vores rengøringsfirma gør rent for både private og erhverv i blandt andet Nexø, Svaneke, Aakirkeby og det øvrige Bornholm. Det kan for eksempel være små og store virksomheder, institutioner, det offentlige samt boligforeninger.

​Alsidigt rengøringsfirma tilbyder fleksibel rengøring

​Vi er et alsidigt og fleksibelt rengøringsfirma, som tilbyder en god og grundig rengøring, der altid er tilpasset kundens behov. Vi kan komme dagligt, et par gange om ugen eller færre gange.

Vi tilbyder også hovedrengøring samt skadeservice efter brand eller vandskade. Det sker effektivt og med kort varsel. Højt serviceniveau og rengøring af den højeste kvalitet er kerneværdier i vores rengøringsfirma.

Samtidig benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen.

Vi lægger altid stor vægt den tætte og personlige dialog med kunderne, ligesom vi lægger stor vægt på at opfylde kundernes ønsker og krav. Vi har med andre ord stor respekt for kundernes behov. Tillid og tilfredse kunder er vigtigt for os.

​Få et tilbud på erhvervsrengøring og rengøringshjælp

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores rengøringsfirma og om vores priser. Vi kommer også gerne ud for at få en snak og måle området op. Derpå kan vi fremsende en uforpligtende tilbud på privat rengøring eller erhvervsrengøring.

Du kan ringe til os på telefon 25 40 44 32 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail holberg@olesen.mail.dk.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinformation

Erik's EjendomsSERVICE

Paradisvej 57, 3730 Nexø, Danmark

CVR: 30678656

Tlf.: 25 40 44 32

E-mail: holberg@olesen.mail.dk

Find os på Facebook

​Kontakt os for information

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt