Nedrivning af hus samt nedbrydning og miljøsanering​

​Ønsker du en pris for nedrivning af hus? Hos Erik Ejendomsservice udfører vi enhver form for nedbrydning og nedrivning af hus. Samtidig tilbyder vi kørsel, deponering og bortskaffelse. Vi udfører nedrivningsopgaver for kunder i blandt andet Nexø, Svaneke og Aakirkeby samt det øvrige Bornholm.

Professionel, seriøse og effektiv nedrivning af hus

​Vi tilbyder en professionel, seriøs og effektiv nedrivning af hus eller anden bygning. Vi tilbyder også indvendig nedbrygning. Vi sikrer naturligvis en sikker nedbrydning, som er miljømæssig korrekt. Normalt er en nedrivningsaftale inklusive kørsel, deponering og bortskaffelse af affaldet.

Nedrivning af hus kan ske i forbindelse med, at der skal bygges et nyt hus. Det kan også være en garage, en grisestald eller en lade, som er faldefærdig, eller som blot skal fjernes.

​​Vi har altid fokus på, at vi skal have et højt serviceniveau, og at vores arbejde skal være i den højeste kvalitet. Dertil kommer, at vi tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Tillid og tilfredse kunder er også vigtigt for os. Derfor lægger vi stor vægt på at have en tæt og personlig dialog med kunderne. Vi har altid stor respekt for kundernes ønsker, behov og krav.

​​Kontakt os gerne for at få et nedbrydningstilbud

​Du er velkommen til at høre mere om os og om vores priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for nedrivning af hus. Du kan ringe til os på telefon 25 40 44 32, eller du kan skrive til e-mail holberg@olesen.mail.dk

Kontakt os og hør mere!

Har du nogle spørgsmål til nedrivning af hus? Eller vil du have et uforpligtende tilbud? ​Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontaktinformation

Erik's EjendomsSERVICE

Paradisvej 57, 3730 Nexø, Danmark

CVR: 30678656

Tlf.: 25 40 44 32

E-mail: holberg@olesen.mail.dk

Find os på Facebook

​Kontakt os for information

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt